…Disco!!! (La diosa del Trap matarà la indústria del…)

2018
Obra de teatro, concierto trap, sesión dj, performance, ensayo de una película que nunca existirá: Phil Spector y la joven diosa de la música Bea Pelea discuten, en un duelo generacional, sobre la subversión, el mercado, la poesía

El rock devorat pel punk devorat per la mtv devorat pel house devorat pel grunge devorat pel etc, de Calvin Klein, Zuckerberg i L’Iphone.

…Disc!!! La diosa del Trap matará la industria del… és un assaig teatral obert al públic. A l’escenari, una coneguda i jove cantant de trap es troba cara a cara amb un actor de cinema. La primera interpreta un personatge molt semblant a si mateixa. Poetessa, anarquista, i presumpta drogodependent, hipersensible, talentosa i carismàtica. L’actor interpreta un productor musical de la vella escola, un alter ego de Phil Spector. La trobada és un assaig per al rodatge d’un film on el director entra en escena i recondueix els actors amb instruccions, correccions i suggeriments. Puntualment el director projecta vídeos perquè els actors puguin visualitzar amb exemples el que busquen.

La peça proposa una reflexió sobre com cada generació crea el seu propi esperit de subversió, expressivitat i poesia. Sobre com les indústries del disc i de la moda busquen captar aquest esperit per tal de convertir-lo en tendència, en solvència comercial. La tradició del Hip Hop (Trap inclòs) ha estat extremadament perceptiva a aquesta tensió “lluita-contra-el-sistema / fagocitació comercial acceptada o no” i l’ha convertit en un tema recurrent de les seves lletres, de la seva estètica i gairebé de la seva filosofia vital.

NO és recomanable per a menors